Category: Vigtig info ved leasing

Posts related to Vigtig info ved leasing

Flexleasing, de vigtigste ting at huske

Restværdi kontra udbetaling, hvad er vigtigst?

Når det kommer til leasing, flex leasing og erhvervs leasing er det blevet en jungle at finde rundt i. Heletiden springer der et nyt leasingselskab frem der tilbyder favorable priser. Det kan i nogle tilfælde være en ganske god handel, hvorimod i andre tilfælde en rigtig dårlig handel.

Bliv ikke forblændet af de lave udbetalinger, tænk hellere på restværdien. Restværdien skal altid være så lav som muligt, da restværdi skal svare til markedsværdien og gerne lidt under. Restværdi er den pris du skal henvise en køber til efter endt periode. Det er også den der sættes i toppen af regnestykket i ved en forlængelse med nye 12 , 24 eller 36 mdr.

CS Drive forsøger altid at finde de billigste, men bedst udstyret biler på markedet. Vi handler på auktioner og finder biler op til 20% billigere end på de kendte tyske bil søge maskiner. Det gør at vi kan lease til de priser vi [...]

CS Drive leasing i Kolding

Flexleasing, privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing

CS Drive er kundens sparringspartner hele vejen fra valg af bil, til bilen leveres til kunden.

Når man leaser bil hos CS Drive kan man trygt overlade alt ansvar og være sikker på man får en bæredygtig aftale. Når du har valgt at lease bil, så husk på, at det første du skal spørge om er hvad restværdien/scrapværdien er. Denne pris skal være konkurrence dygtig på markedet når leasing perioden udløber. Husk på at du selv skal henvise en køber, hvis du ikke ønsker at forlænge yderligere. Der er mange der står med en bil efter endt periode, hvor de skal betale penge tilbage til leasingselskabet, da det viste sig at restværdien/scrapværdien var sat for højt.

HUSK PÅ!!
Det er ikke hvad du kan betale ved periodens start, det er hvad du skal betale når perioden slutter. Synes du 70.000 er dyrt i udbetaling, synes du sikkert også at en restværdi/scrapværdi på 150.000 er [...]

    Back to top