Flexleasing – godt til eksklusive biler

fri kilometer - hurtig levering

FIND DIN DRØMMEBIL

Flexleasing privat

Din drømmebil venter med Flexleasing

FLFlexleasing er din mulighed for at køre i din drømmebil uden at skulle finansiere bilens fulde værdi. Med Flexleasing at du skal betale ned til 0,5% mod normalt 180% i afgift på din drømmebil.

Med flexleasing betaler du en ydelse der er lavere end som hvis du skulle finansiere drømmebilen til de normale danske priser. Drømmer du om en ekslusiv bil, en hurtig bil eller en bil med masser af udstyr – så er Flexleasing måske noget for dig. Når bilens pris er mere end kr. 300.000,- har Flexleasing en økonomisk berettigelse. De danske registreringsafgifter er de højeste i verden, så hvorfor ikke undgå at betale fuld afgift og samtidig køre i din drømmebil?

Flexleasing gør det muligt at betale afgiften for den periode du kører i bilen. Om det er 12, 24 eller 36 måneder betaler man kun afgift for den periode man har bilen. Fordelen ved flexleasing er at du efter endt periode står med en bil til dens reelle værdi uden den danske afgift. Det er derfor nemmere at komme af med bilen da den lige pludselig kan sælges i hele Europa. Der skal heller ikke så mange penge på bordet med det samme. Så alt i alt er det nemmere at komme tæt på sin drømmebil. Ved flexleasing afskriver du heller ikke på afgiften, som du gør ved banklån.

Registreringsafgiften har kun en værdi i Danmark og gør derfor markedet meget mindre når der en gang skal sælges. Det kan godt lyde som om man snyder SKAT, men alt godkendes af SKAT og de får de penge de skal have.

Vores mest stillede spørgsmål angående Flexleasing
  Når man leaser bil hos CS Drive kræver det at du kan fremvise 3 lønsedler og en årsopgørelse. Hvis det er et firma der skal stå for bilen så skal vi bruge et CVR.nr. Dette vil blive sendt til vores økonomiafdeling til godkendelse. Først efter verificering og et OK derfra, kan kontrakt og vilkår udarbejdes.

  Står man i RKI er det ikke muligt at blive godkendt til flexleasing hos CS Drive

  Du skal vælge flexleasing fordi du er vild med biler og fordi du har lyst til at få lige det ekstra ved at købe den bil der er perfekt til dig. Fornemmelsen af at du faktisk nu har din drømmebil og når du hver dag trykker på nøglen så dørene låser op med et fedt klik. Døren du åbner er fast, tung og lukker hermetisk idet du sætter dig ind på førersædet. Følelsen af lyst til lige at tage en ekstra tur når du nu allerede er hjemme. Smilet på læben når folk du kører forbi lige kigger en ekstra gang for at se din bil.
  Som hovedregel skal man altid huske at der er aldrig noget der er billigt når det kommer til drømmebiler. Vi kan hjælpe dig tættere på dit mål og give dig det, som du i virkeligheden ønsker og ikke ville kunne få ved køb. Man kender alle følelsen af at man godt lige ville have det navigationsanlæg, den læderkabine, de flere hestekræfter eller noget andet der måske ikke er råd til. Ved flexleasing er der lige råd til det lidt ekstra.
  Ja det kan den godt, hvis den er købt uden afgift. Men da vi er nødt til at eje bilen der skal flexleases, køber vi bilen af dig og flexleaser den til dig. Du står nu som bruger og vi som ejer.
  i tilbyder fordelagtig forsikring via Codan til personer over 26 år med min 3 års anciennitet/skadefri kørsel.

  Er du 26 år uden anciennitet/skadefri kørsel vil det stadig være muligt at få forsikring dog mod en højere præmie.
  Det er også muligt selv at finde forsikring via andre selskaber.

  Ja det kan man, der vil blive beregnet en mindre reg. agift via SKAT
  Det kan du i 12, 24 eller 36 måneder ønskes længere periode kan der forlænges efter endt periode.
  Du kan opsige kontrakten med 2 måneders varsel. Eller finde en anden der vil overtage din kontrakt.
  Hvis der ikke ønskes at forlænge når perioden er slut, skal rest værdien afstås. Du skal henvise 3. mand til køb af bil eller sørge for at tage kontakt i god tid, hvis du allerede ved at du skal af med bilen, så er vi selvfølgelig behjælpelige med at få den solgt eller flexleaset til anden side.
  Nej det er der ikke, bilen er din så pas på den.
  Din kontrakt er kun gyldig med fuld kasko forsikring, så den vil automatisk træde i kraft, som på almindeligvis.
  Det kan du godt. Vi skal bare have lavet en ny kontrakt på den nye bil. Vi kan tage den bil du allerede har, med i handlen.
  Vi kan have din bil hjemme og på plader inden for en uge. Det kræver dog at bilen er max. 6 år og alt forløber planmæssigt. Har du selv en bil uden afgift der er toldsynet og max. 6 år kan vi have pladerne fra dag til dag.

  Biler der er af ældre dato, er der en leverings tid på plader fra SKAT på op til 5 uger.

  Vi importere gerne biler/MC’er hjem og hjælper med at beregne den fulde afgift.
  Selvfølgelig – det kan vi også sagtens hjælpe med

  Import af bil til flex leasing

  Når der vælges biler der skal importeres fra andet EU-Land er det indregnet i tilbuddet, så der ikke kommer nogen uforudsete regninger.

  • Eftersyn af bil hos forhandler inden køb
  • Forsikret hjem transport
  • Stort service/eftersyn ved ankomst til DK
  • Klargøring af bil fra A-Z
  • Toldsyn og levering

  Dette kan ikke forhandles, da det er vores samt kundens garanti for, at bilen er 100% i orden ved flex leasing periodens start. Vi flex leaser ikke plader ud, da dette er ulovligt!

  Vi skal eje bilen og I skal stå som bruger af bilen for at flexlease.

  Det er muligt selv at have købt en bil uden afgift og derefter sælge den videre til CS Drive – MEN igen, SKAT er ikke meget for mellemhandler. Det kan føre til længere vente tid og ekstra check af bil før der frigives nummerplader.

  HVORFOR VÆLGE OS

  FRI KILOMETER
  HURTIG LEVERING
  GENNEMSIGTIGHED
  5 ÅRS ERFARING
  SERIØS VEJLEDNING OG RÅDGIVNING
  VI ELSKER BILER
  Back to top
  Site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/