Vi tester biler og deler vores oplevelser

vil du med næste gang?

Flexleasing, de vigtigste ting at huske

Restværdi kontra udbetaling, hvad er vigtigst?

Når det kommer til leasing, flex leasing og erhvervs leasing er det blevet en jungle at finde rundt i. Heletiden springer der et nyt leasingselskab frem der tilbyder favorable priser. Det kan i nogle tilfælde være en ganske god handel, hvorimod i andre tilfælde en rigtig dårlig handel.

Bliv ikke forblændet af de lave udbetalinger, tænk hellere på restværdien. Restværdien skal altid være så lav som muligt, da restværdi skal svare til markedsværdien og gerne lidt under. Restværdi er den pris du skal henvise en køber til efter endt periode. Det er også den der sættes i toppen af regnestykket i ved en forlængelse med nye 12 , 24 eller 36 mdr.

CS Drive forsøger altid at finde de billigste, men bedst udstyret biler på markedet. Vi handler på auktioner og finder biler op til 20% billigere end på de kendte tyske bil søge maskiner. Det gør at vi kan lease til de priser vi gør. CS Drives priser er altid inkl. hjemtagelse, kaskoforsikring, vejhjælp og oprettelsesgebyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os for ydereligere info og tilbud på biler. Har du et bestemt ønske så send også gerne dette, så finder vi drømmebilen til dig.

 

Casper Svensson
Indehaver
CS Drive – Leasing

Back to top
Site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/