Vi tester biler og deler vores oplevelser

vil du med næste gang?

CS Drive leasing i Kolding

Flexleasing, privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing

CS Drive er kundens sparringspartner hele vejen fra valg af bil, til bilen leveres til kunden.

Når man leaser bil hos CS Drive kan man trygt overlade alt ansvar og være sikker på man får en bæredygtig aftale. Når du har valgt at lease bil, så husk på, at det første du skal spørge om er hvad restværdien/scrapværdien er. Denne pris skal være konkurrence dygtig på markedet når leasing perioden udløber. Husk på at du selv skal henvise en køber, hvis du ikke ønsker at forlænge yderligere. Der er mange der står med en bil efter endt periode, hvor de skal betale penge tilbage til leasingselskabet, da det viste sig at restværdien/scrapværdien var sat for højt.

HUSK PÅ!!
Det er ikke hvad du kan betale ved periodens start, det er hvad du skal betale når perioden slutter. Synes du 70.000 er dyrt i udbetaling, synes du sikkert også at en restværdi/scrapværdi på 150.000 er endnu dyrere. Så sørg for at restværdien er så lav som muligt, det kommer dig selv tilgode i den sidste ende.

Afgiften er den samme i alle selskaber og den kan man ikke rykke på, så nogen gange bliver der sat en højere restværdi/scrapværdi for at få tallene til at se pænere ud.

Rådgivning er vores speciale, så brug os så ofte i vil. Det betaler sig i længden.

Casper
CS Drive. Leasing i Kolding

Back to top
Site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/